Karuvoorar
Gayatri-Karuvoor Siddhar Gayatri
Om Rajamurthyaaya vidmahe
sowbhagyarathnaaya dheemahi
tanno vadakayei karuvur sidda prachodayat
sowbhagyarathnaaya dheemahi
tanno vadakayei karuvur sidda prachodayat
கருவூரார் காயத்ரி – கருவூர் சித்தர் காயத்ரி
ஓம் ராஜமூர்த்யாய வித்மஹே
சௌபாக்ய ரத்னாய தீமஹி
தன்னோ வாதகாயை கருவுர் சித்த ப்ரசோதயாத்!
சௌபாக்ய ரத்னாய தீமஹி
தன்னோ வாதகாயை கருவுர் சித்த ப்ரசோதயாத்!
Aakasa Gayatri
Om Aakaasaaya vidmahe
Nabayaaya dheemahi
tanno Gaganah prachodayat
Nabayaaya dheemahi
tanno Gaganah prachodayat
Om sarva vyaapakaaya vidmahe
Gaganaaya dheemahi
tanno Aakaash prachodayat
Gaganaaya dheemahi
tanno Aakaash prachodayat
ஆகாச காயத்ரி (ஆகாய காயத்ரி)
ஓம் ஆகாசாய வித்மஹே
நபயாய தீமஹி
தன்னோ ககனஹ் ப்ரசோதயாத்
நபயாய தீமஹி
தன்னோ ககனஹ் ப்ரசோதயாத்
ஓம் சர்வ வ்யாபகாய வித்மஹே
ககனாய தீமஹி
தன்னோ ஆகாஷ் ப்ரசோதயாத்
ககனாய தீமஹி
தன்னோ ஆகாஷ் ப்ரசோதயாத்
காளி காயத்திரி மந்திரம்.
ஓம் காளிகாயை ச வித்மஹே
ஸ்மசான வாசின்யை தீமஹி
தன்னோ கோரா ப்ரசோதயாத்
Agni Gayatri
Om Vaisvaanaraaya vidmahe
Laaleelaaya dheemahi
tanno Agnih prachodayaat
Laaleelaaya dheemahi
tanno Agnih prachodayaat
Om Mahajwaalaaya vidmahe
Agnimagnaaya dheemahi
tanno Agnih prachodayaat
Agnimagnaaya dheemahi
tanno Agnih prachodayaat
Om Laaleelaaya vidhmahe
Vaiswaanaraaya dheemahi
tanno Agni prachodayaat
Vaiswaanaraaya dheemahi
tanno Agni prachodayaat
Om Saptajihvaaya vidhmahe
havyabhaadraaya dheemahi
tanno Agnith prachodayaat
havyabhaadraaya dheemahi
tanno Agnith prachodayaat
Om Rudranetraaya vidmahe
Sakithastaaya dheemahe
tanno Agnih prachodayaat
Sakithastaaya dheemahe
tanno Agnih prachodayaat
ஐந்து விதமான அக்னி காயத்ரி தற்போது உபயோகபடுத்தப் பட்டு
வருகிறது. தங்களுக்கு எளிதான ஒன்றை தங்கள் பயன்படுத்தலாம்
அக்னி காயத்ரி
ஓம் வைஸ்வாநராய வித்மஹே
லாலீலாய தீமஹி
தந்நோ அக்னிஹ் ப்ரசோதயாத்
லாலீலாய தீமஹி
தந்நோ அக்னிஹ் ப்ரசோதயாத்
ஓம் மஹாஜ்வாலாய வித்மஹே
அக்னிமக்னாய தீமஹி
தந்நோ அகனிஹ் ப்ரசோதயாத்
அக்னிமக்னாய தீமஹி
தந்நோ அகனிஹ் ப்ரசோதயாத்
ஓம் லாலீலாய வித்மஹே
வைஸ்வாநராய தீமஹி
தந்நோ அக்னிஹ் ப்ரசோதயாத்
வைஸ்வாநராய தீமஹி
தந்நோ அக்னிஹ் ப்ரசோதயாத்
ஓம் ஸப்தஜிஹ்வாய வித்மஹே
ஹவ்யபாத்ராய தீமஹி
தந்நோ அக்னிஹ் ப்ரசோதயாத்
ஹவ்யபாத்ராய தீமஹி
தந்நோ அக்னிஹ் ப்ரசோதயாத்
ஓம் ருத்ரநேத்ராய வித்மஹே
சக்திஹஸ்தாய தீமஹி
தந்நோ அக்னிஹ் ப்ரசோதயாத்
சக்திஹஸ்தாய தீமஹி
தந்நோ அக்னிஹ் ப்ரசோதயாத்
Ganabathi
Om Lambodaraaya vidmahe
Vakratundaaya dheemahi
tanno Danthih prachodayaat
Vakratundaaya dheemahi
tanno Danthih prachodayaat
ஓம் ஏகதந்தாய வித்மஹே
வக்ரதுண்டாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
வக்ரதுண்டாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
Om ekadantaaya vidmahe
vakratundaaya dheemahi
tanno Danthih prachodayaat
vakratundaaya dheemahi
tanno Danthih prachodayaat
ஓம் ஏகதந்தாய வித்மஹே
வக்ரதுண்டாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
வக்ரதுண்டாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
Om akhudwajaaya vidmahe
vakratundaaya dheemahi
tanno Danthih prachodayaat
vakratundaaya dheemahi
tanno Danthih prachodayaat
ஓம் அகுத்வஜாய வித்மஹே
வக்ரதுண்டாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
வக்ரதுண்டாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
Om Tatpurushaaya vidhmahe
Sakitutaaya dheemahi
tanno Dantih prachodayaat
Sakitutaaya dheemahi
tanno Dantih prachodayaat
ஓம் தத்புருஷாய வித்மஹே
சக்தியுதாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
சக்தியுதாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
Om Dasabhujaaya vidmahe
Vallabhesaaya dheemahi
tanno Dantih prachodayaat
Vallabhesaaya dheemahi
tanno Dantih prachodayaat
ஓம் தசபுஜாய வித்மஹே
வல்லபேசாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
வல்லபேசாய தீமஹி
தந்நோ தந்திஹி ப்ரசோதயாத்
Subramaniya Swami
Gayatri
Om Bhujangesaaya vidmahe
Uragesaaya dheemahi
tanno Naagah prachodayaat
Uragesaaya dheemahi
tanno Naagah prachodayaat
ஓம் புஜங்கேசாய வித்மஹே
உரகேசாய தீமஹி
தன்னோ நாக: ப்ரசோதயாத்
Om kaarthikeyaaya vidmahe
valleenaadhaaya dheemahi
tannah Skandah prachodayaat
உரகேசாய தீமஹி
தன்னோ நாக: ப்ரசோதயாத்
Om kaarthikeyaaya vidmahe
valleenaadhaaya dheemahi
tannah Skandah prachodayaat
ஓம் கார்திகேயாய வித்மஹே
வள்ளீநாதாய தீமஹி
தன்னோ ஸ்கந்த: ப்ரசோதயாத்
Om Mahaasenaaya vidmahe
Shadaananaaya dheemahi
tannah Skandah prachodayaat
வள்ளீநாதாய தீமஹி
தன்னோ ஸ்கந்த: ப்ரசோதயாத்
Om Mahaasenaaya vidmahe
Shadaananaaya dheemahi
tannah Skandah prachodayaat
ஓம் மஹாசேனாய வித்மஹே
ஷடானனாய தீமஹி
தன்னோ ஸ்கந்த: ப்ரசோதயாத்
Om Thathpurushaaya vidmahe
Sikhidwajaaya dheemahi
tanno Skandah prachodayaat
ஷடானனாய தீமஹி
தன்னோ ஸ்கந்த: ப்ரசோதயாத்
Om Thathpurushaaya vidmahe
Sikhidwajaaya dheemahi
tanno Skandah prachodayaat
ஓம் தத்புருஷாய வித்மஹே
சிகித்வஜாய தீமஹி
தன்னோ ஸ்கந்த ப்ரசோதயாத்
Om shadaananaaya vidmahe
shakthihastaaya Dheemahi
tannah Skandah prachodayaat
சிகித்வஜாய தீமஹி
தன்னோ ஸ்கந்த ப்ரசோதயாத்
Om shadaananaaya vidmahe
shakthihastaaya Dheemahi
tannah Skandah prachodayaat
ஓம் ஷடாணனாய வித்மஹே
சக்திஹஸ்தாய தீமஹி
தன்ன ஸ்கந்த: ப்ரசோதயாத்
Om thathpurushaaya vidmahe
mahaasenaaya dheemahi
tannah Skanda prachodayaat
சக்திஹஸ்தாய தீமஹி
தன்ன ஸ்கந்த: ப்ரசோதயாத்
Om thathpurushaaya vidmahe
mahaasenaaya dheemahi
tannah Skanda prachodayaat
ஓம் தத்புருஷாய வித்மஹே
மஹாசேனாய தீமஹி
தன்ன ஸ்கந்த: ப்ரசோதயாத்
மஹாசேனாய தீமஹி
தன்ன ஸ்கந்த: ப்ரசோதயாத்
rahma Gayatri – ப்ரஹ்மா காயத்ரி
Om vedaatmakaaya vidmahe
Hiranyagarbhaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
Hiranyagarbhaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
ஓம் வேதாத்மகாய வித்மஹே
ஹிரண்யகர்பாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்ம ப்ரசோதயாத்
ஹிரண்யகர்பாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்ம ப்ரசோதயாத்
Om Hamsaaroodhaaya vidmahe
koorcha hastaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
koorcha hastaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
ஓம் ஹம்ஸரூடாய வித்மஹே
கூர்ச ஹஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்ம ப்ரசோதயாத்
கூர்ச ஹஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்ம ப்ரசோதயாத்
Om Tatpurushjaaya vidmahe
Chaturmukhaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
Chaturmukhaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
ஓம் தத்புருஷாய வித்மஹே
சதுர்முகாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்ம பிரசோதயாத்
சதுர்முகாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்ம பிரசோதயாத்
Om Suraaradhyaaya vidmahe
vedaatmanaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
vedaatmanaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
ஓம் சுராராத்யாய வித்மஹே
வேதாத்மனாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்ம ப்ரசோதயாத்
வேதாத்மனாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்ம ப்ரசோதயாத்
Om vedaatmane cha vidmahe
Hiranyagarbhaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
Hiranyagarbhaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
ஓம் வேதாத்மனே ச வித்மஹே
ஹிரண்யகர்பாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்மஹ் ப்ரசோதயாத்
ஹிரண்யகர்பாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்மஹ் ப்ரசோதயாத்
Om Parameswaraaya vidmahe
paratatvaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
paratatvaaya dheemahi
tanno Brahmah prachodayaat
ஓம் பரமேஸ்வராய வித்மஹே
பரதத்வாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்மஹ் ப்ரசோதயாத்
பரதத்வாய தீமஹி
தன்னோ பிரஹ்மஹ் ப்ரசோதயாத்
MahaVishnu Gayatri – மஹாவிஷ்ணு காயத்ரி
Om Naaraayanaaya vidmahe
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் நாராயணாய வித்மஹே
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Om Vishnudevaaya vidmahe
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் விஷ்ணுதேவாய வித்மஹே
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Om thrailokya mohanaaya vidmahe
Aatmaaraamaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
Aatmaaraamaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் த்ரைலோக்ய மோஹனாய வித்மஹே
ஆத்மாராமாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
ஆத்மாராமாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Om Sri Vishnave cha vidmahe
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் லக்ஷ்மீநாதாய வித்மஹே
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Om Lakshmeenaathaaya vidmahe
Chakradharaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
Chakradharaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் லக்ஷ்மீநாதாய வித்மஹே
சக்ரதராய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
சக்ரதராய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Om Daamodaraaya vidmahe
Chaturbhujaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
Chaturbhujaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் தாமோதராய வித்மஹே
சதுர்புஜாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
சதுர்புஜாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Om Gopijanaaya vidmahe
Gopivallabhaaya dheemahi
tanno Krishnah prachodayaat
ஓம் கோபீஜனாய வித்மஹே
கோபீவல்லபாய தீமஹி
தன்னோ கிருஷ்ண ப்ரசோதயாத்
Gopivallabhaaya dheemahi
tanno Krishnah prachodayaat
ஓம் கோபீஜனாய வித்மஹே
கோபீவல்லபாய தீமஹி
தன்னோ கிருஷ்ண ப்ரசோதயாத்
Om Daamodaraaya vidmahe
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Krishnah prachodayaat
ஓம் தாமோதராய வித்மஹே
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ கிருஷ்ண ப்ரசோதயாத்
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Krishnah prachodayaat
ஓம் தாமோதராய வித்மஹே
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ கிருஷ்ண ப்ரசோதயாத்
Om Gopalaaya vidmahe
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Gopaala Kirshah prachodayaat
ஓம் கோபாலாய வித்மஹே
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ கோபால கிருஷ்ண ப்ரசோதயாத்
Vaasudevaaya dheemahi
tanno Gopaala Kirshah prachodayaat
ஓம் கோபாலாய வித்மஹே
வாசுதேவாய தீமஹி
தன்னோ கோபால கிருஷ்ண ப்ரசோதயாத்
Om Gopaalaaya vidmahe
Gopi priyaaya dheemahi
tannah Krishnah prachodayaat
ஓம் கோபாலாய வித்மஹே
கோபீ ப்ரியாய தீமஹி
தன்னோ: கிருஷ்ண ப்ரசோதயாத்
Gopi priyaaya dheemahi
tannah Krishnah prachodayaat
ஓம் கோபாலாய வித்மஹே
கோபீ ப்ரியாய தீமஹி
தன்னோ: கிருஷ்ண ப்ரசோதயாத்
Om Vasudevaaya vidmahe
Raadhaapriyaaya dheemahi
tannah Krishnah prachodayaat
ஓம் வாசுதேவாய வித்மஹே
ராதாப்ரியாய தீமஹி
தன்னோ: கிருஷ்ண பரசோதயாத்
Raadhaapriyaaya dheemahi
tannah Krishnah prachodayaat
ஓம் வாசுதேவாய வித்மஹே
ராதாப்ரியாய தீமஹி
தன்னோ: கிருஷ்ண பரசோதயாத்
Om Gopaalaaya vidmahe
Gopeejana vallabhaaya dheemahi
tanno Gopaalah prachodayaat
ஓம் கோபாலாய வித்மஹே
கோபீ ஜனவல்லபாய தீமஹி
தன்னோ கோபால ப்ரசோதயாத்
Gopeejana vallabhaaya dheemahi
tanno Gopaalah prachodayaat
ஓம் கோபாலாய வித்மஹே
கோபீ ஜனவல்லபாய தீமஹி
தன்னோ கோபால ப்ரசோதயாத்
Rudra Gayatri ருத்ர காயத்ரி
Om Tatpurushaaya vidmahe
Mahaadevaaya dheemahi
tanno Rudhrah prachodayaat
Mahaadevaaya dheemahi
tanno Rudhrah prachodayaat
ஓம் தத்புருஷாய வித்மஹே
மஹாதேவாய தீமஹி
தன்னோ ருத்ர ப்ரசோதயாத்
மஹாதேவாய தீமஹி
தன்னோ ருத்ர ப்ரசோதயாத்
Om Sadaashivaaya vidmahe
Jathaadharaaya dheemahi
tanno Rudhrah prachodayaat
Jathaadharaaya dheemahi
tanno Rudhrah prachodayaat
ஓம் சதாசிவாய வித்மஹே
ஜடாதராய தீமஹி
தன்னோ ருத்ர ப்ரசோதயாத்
ஜடாதராய தீமஹி
தன்னோ ருத்ர ப்ரசோதயாத்
Om Pamchavaktraaya vidmahe
Atisuddhaaya dheemahi
tanno Rudhrah prachodayaat
Atisuddhaaya dheemahi
tanno Rudhrah prachodayaat
ஓம் பஞ்சவக்த்ராய வித்மஹே
அதிசுத்தாய தீமஹி
தன்னோ ருத்ர ப்ரசோதயாத்
அதிசுத்தாய தீமஹி
தன்னோ ருத்ர ப்ரசோதயாத்
Shiva Gayatri சிவ காயத்ரி
Om Gowrinadhaaya vidmahe
Sadasivaaya dheemahi
tannah Shivah prachodayat
Sadasivaaya dheemahi
tannah Shivah prachodayat
ஓம் கெளரிநாதாய வித்மஹே
சதாசிவாய தீமஹி
தன்னச் சிவ ப்ரசோதயாத்
சதாசிவாய தீமஹி
தன்னச் சிவ ப்ரசோதயாத்
Om Shivottamaaya vidmahe
Mahottamaaya dheemahi
tannah Shivah prachodayat
Mahottamaaya dheemahi
tannah Shivah prachodayat
ஓம் சிவோத்தமாய வித்மஹே
மஹோத்தமாய தீமஹி
தன்னச் சிவ ப்ரசோதயாத்
மஹோத்தமாய தீமஹி
தன்னச் சிவ ப்ரசோதயாத்
Om tanmahesaaya vidmahe
Vaagwishuddhaaya dheemahi
tannah Shivah prachodayat
Vaagwishuddhaaya dheemahi
tannah Shivah prachodayat
ஓம் தன்மஹேசாய வித்மஹே
வாக்விசுத்தாய தீமஹி
தன்னச் சிவ ப்ரசோதயாத்
வாக்விசுத்தாய தீமஹி
தன்னச் சிவ ப்ரசோதயாத்
Om Mahadevaaya Vidmahe
Rudramoorthaye Dheemahi
Tanno Shivah Prachodayaat
Rudramoorthaye Dheemahi
Tanno Shivah Prachodayaat
ஓம் மஹாதேவாய வித்மஹே
ருத்ர மூர்த்யே தீமஹி
தன்னோ சிவ ப்ரசோதயாத்
ருத்ர மூர்த்யே தீமஹி
தன்னோ சிவ ப்ரசோதயாத்
Om Bhasmaayutaaya Vidmahe
Teekshnada Damstraaya Dheemahi
Tanno Sivah Prachodayaat
Teekshnada Damstraaya Dheemahi
Tanno Sivah Prachodayaat
ஓம் பஸ்மாயுதாய வித்மஹே
தீக்ஷ்ண தம்ஷ்ட்ராய தீமஹி
தன்னோ சிவஹ்: ப்ரசோதயாத்
தீக்ஷ்ண தம்ஷ்ட்ராய தீமஹி
தன்னோ சிவஹ்: ப்ரசோதயாத்
Om Soolahastaya vidmahe
Mahaa Devaaya Dheemahi
Tanno Eesah Prachodayaat
Mahaa Devaaya Dheemahi
Tanno Eesah Prachodayaat
ஓம் சூலஹஸ்தாய வித்மஹே
மஹாதேவாய தீமஹி
தன்னோ ஈச ப்ரசோதயாத்
மஹாதேவாய தீமஹி
தன்னோ ஈச ப்ரசோதயாத்
Water Gayatri
Om Jalabimbaaya vidmahe
Neelapurushaaya dheemahi
tanno ambu prachodayaat
Neelapurushaaya dheemahi
tanno ambu prachodayaat
Om Jeevadevaaya vidmahe
gandhar bhagalaayai dheemahi
tannah jalam prachodayaat
gandhar bhagalaayai dheemahi
tannah jalam prachodayaat
Om Jaladhipaaya vidmahe
Theertharaajaaya dheemahi
tannah paaseen prachodayaat
Theertharaajaaya dheemahi
tannah paaseen prachodayaat
ஜலம் காயத்ரி, நீர் காயத்ரி,தண்ணீர் காயத்ரி
ஓம் ஜலம்பியாய வித்மஹே
நீலபுருஷாய தீமஹி
தந்நோ அம்பு ப்ரசோதயாத்
நீலபுருஷாய தீமஹி
தந்நோ அம்பு ப்ரசோதயாத்
ஓம் ஜீவதேவாய வித்மஹே
கந்தர் பகளாயை தீமஹி
தந்நோ ஜலம் ப்ரசோதயாத்
கந்தர் பகளாயை தீமஹி
தந்நோ ஜலம் ப்ரசோதயாத்
ஓம் ஜலாதிபாய வித்மஹே
தீர்த்தராஜாய தீமஹி
தன்னஹ் பாசீன் ப்ரசோதயாத்
தீர்த்தராஜாய தீமஹி
தன்னஹ் பாசீன் ப்ரசோதயாத்
Amruteswari Gayatri
Om Sown Tripuradei cha vidmahe
Sakteeswaree cha dheemahi
thanno Amuruta prachodayaat
Sakteeswaree cha dheemahi
thanno Amuruta prachodayaat
அம்ருதேஸ்வரி காயத்ரி
ஓம் சௌஹ் திருபுரதேவி ச வித்மஹே
சக்தீச்வரி ச தீமஹி
தந்நோ அம்ருத ப்ரசோதயாத்
சக்தீச்வரி ச தீமஹி
தந்நோ அம்ருத ப்ரசோதயாத்
Narasimha Gayatri
(Nrisimha Gayatri) நரசிம்ஹ சுவாமி காயத்ரி
Om Vajranakhaaya vidmahe
teekshna danshtraaya dheemahi
tanno naarasimhah prachodayaat
teekshna danshtraaya dheemahi
tanno naarasimhah prachodayaat
ஓம் வஜ்ரநகாய வித்மஹே
தீக்ஷ்ணதன்ஷ்ட்ராய தீமஹி
தன்னோ நாரசிம்ஹ: ப்ரசோதயாத்
தீக்ஷ்ணதன்ஷ்ட்ராய தீமஹி
தன்னோ நாரசிம்ஹ: ப்ரசோதயாத்
Om ugra Nrusimhaaya vidmahe
Vajranakhaaya dheemahi
tanno Nrusimha prachodayaat
ஓம் உக்ர ந்ருசிம்ஹாய வித்மஹே
வஜ்ர நகாய தீமஹி
தன்னோ ந்ருசிம்ஹ: ப்ரசோதயாத்
Vajranakhaaya dheemahi
tanno Nrusimha prachodayaat
ஓம் உக்ர ந்ருசிம்ஹாய வித்மஹே
வஜ்ர நகாய தீமஹி
தன்னோ ந்ருசிம்ஹ: ப்ரசோதயாத்
Om Vajranakhaaya vidmahe
teekshna danshtraaya dheemahi
tanno Nrusimha prachodayaat
ஓம் வஜ்ர நகாய வித்மஹே
தீக்ஷ்ணதன்ஷ்ட்ராய தீமஹி
தன்னோ ந்ருசிம்ஹ: ப்ரசோதயாத்
teekshna danshtraaya dheemahi
tanno Nrusimha prachodayaat
ஓம் வஜ்ர நகாய வித்மஹே
தீக்ஷ்ணதன்ஷ்ட்ராய தீமஹி
தன்னோ ந்ருசிம்ஹ: ப்ரசோதயாத்
Om Naarasimhaaya vidmahe
Vajranakhaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் நாரசிம்ஹாய வித்மஹே
வஜர நகாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Vajranakhaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் நாரசிம்ஹாய வித்மஹே
வஜர நகாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Om karaalini cha vidmahe
Naarasimhyai cha dheemahi
tannassimhe prachodayaat
ஓம் கராளிணி ச வித்மஹே
நாரசிம்ஹ்யை ச தீமஹி
தன்னோ சிம்ஹே ப்ரசோதயாத்
Naarasimhyai cha dheemahi
tannassimhe prachodayaat
ஓம் கராளிணி ச வித்மஹே
நாரசிம்ஹ்யை ச தீமஹி
தன்னோ சிம்ஹே ப்ரசோதயாத்
Dhanvanthri Gayatri
Mantra தன்வந்தரி காயத்ரி மந்திரம்
Om Adivaidyaaya vidmahe
Arogya anugrahaaya dhemahi
tanno Dhanvantaree prachodayaat
Arogya anugrahaaya dhemahi
tanno Dhanvantaree prachodayaat
ஓம் ஆதிவைத்யாய வித்மஹே
ஆரோக்ய அநுக்ரஹாய தீமஹி
தன்னோ தன்வந்தரீ ப்ரசோதயாத்
ஆரோக்ய அநுக்ரஹாய தீமஹி
தன்னோ தன்வந்தரீ ப்ரசோதயாத்
Om Dhanvamtaraaya vidmahe
Amrulakalasa hasthaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் தன்வந்தராய வித்மஹே
அமிர்த கலச ஹஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Amrulakalasa hasthaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் தன்வந்தராய வித்மஹே
அமிர்த கலச ஹஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Om Dhanvamtaraaya vidmahe
sudhaa hasthaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் தன்வந்தராய வித்மஹே
சுதா ஹஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
sudhaa hasthaaya dheemahi
tanno Vishnuh prachodayaat
ஓம் தன்வந்தராய வித்மஹே
சுதா ஹஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ விஷ்ணு ப்ரசோதயாத்
Dakshinamurthy Gayathri தக்ஷிணாமூர்த்தி காயத்ரி
Om Dakshinamurtye vidmahe
dhyaanastaaya dheemahi
tanno dheesa prachodayaat
dhyaanastaaya dheemahi
tanno dheesa prachodayaat
ஓம் தக்ஷிணாமூர்தியே வித்மஹே
தியானஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ தீசஹ் ப்ரசோதயாத்
தியானஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ தீசஹ் ப்ரசோதயாத்
Om gnaanamurdraaya vidmahe
tatvabhodhaaya dheemahi
tanno deva prachodayaat
ஓம் ஞானமுத்ராய வித்மஹே
தத்வபோதாய தீமஹி
தன்னோ தேவ ப்ரசோதயாத்
tatvabhodhaaya dheemahi
tanno deva prachodayaat
ஓம் ஞானமுத்ராய வித்மஹே
தத்வபோதாய தீமஹி
தன்னோ தேவ ப்ரசோதயாத்
Om vrushabhadhvajaaya vidmahe
ghruni hasthaaya dheemahi
tanno guru prachodayaat
ஓம் வ்ருஷபத்வஜாய வித்மஹே
க்ருணிஹஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
ghruni hasthaaya dheemahi
tanno guru prachodayaat
ஓம் வ்ருஷபத்வஜாய வித்மஹே
க்ருணிஹஸ்தாய தீமஹி
தன்னோ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
Om paravarasaaya vidmahe
guru vyakthaaya dheemahi
tanno guru prachodayaat
ஓம் பரவசாய வித்மஹே
குருவ்யக்தாய தீமஹி
தன்னொ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
guru vyakthaaya dheemahi
tanno guru prachodayaat
ஓம் பரவசாய வித்மஹே
குருவ்யக்தாய தீமஹி
தன்னொ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
Om Gurudevaaya Vidmahe
Parabrahmaaya dheemahi
tanno Guruh prachodayaat
Parabrahmaaya dheemahi
tanno Guruh prachodayaat
ஓம் குருதேவாய வித்மஹே
பரப்ரஹ்மாய தீமஹி
தன்னோ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
பரப்ரஹ்மாய தீமஹி
தன்னோ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
Om Suraachaaryaaya vidmahe
Devapujyaaya dheemahi
tanno Guruh prachodayaat
ஓம் சுராசார்யாய வித்மஹே
தேவபூஜ்யாய தீமஹி
தன்னோ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
Devapujyaaya dheemahi
tanno Guruh prachodayaat
ஓம் சுராசார்யாய வித்மஹே
தேவபூஜ்யாய தீமஹி
தன்னோ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
Om Gurudevaaya vidmahe
Param Gurubhyom dheemahi
tanno Guruh prachodayaat
ஓம் குருதேவாய வித்மஹே
பரம் குருப்யோம் தீமஹி
தன்னோ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
Param Gurubhyom dheemahi
tanno Guruh prachodayaat
ஓம் குருதேவாய வித்மஹே
பரம் குருப்யோம் தீமஹி
தன்னோ குருஹ் ப்ரசோதயாத்
Om Suraachaaryaaya vidmahe
Mahaa Vidyaaya dheemahi
tanno Guruh prachodayaat
ஓம் சுராசார்யாய வித்மஙே
மகாவித்யாய தீமஹி
தன்னோ கருஹ் ப்ரபோதயாத்
Mahaa Vidyaaya dheemahi
tanno Guruh prachodayaat
ஓம் சுராசார்யாய வித்மஙே
மகாவித்யாய தீமஹி
தன்னோ கருஹ் ப்ரபோதயாத்
Om Angirasaaya vidmahe
Suraachaaryaaya dheemahi
tanno Gowreeh prachodayaat
ஓம் அங்கிரஸாய வித்மஹே
சுராசார்யாய தீமஹி
தன்னோ ஜீவஹ் ப்ரசோதயாத்
Suraachaaryaaya dheemahi
tanno Gowreeh prachodayaat
ஓம் அங்கிரஸாய வித்மஹே
சுராசார்யாய தீமஹி
தன்னோ ஜீவஹ் ப்ரசோதயாத்
Bagamalini
Gayatri பகமாலினி காயத்ரி
Om
Bhagamaalini vidmahe
sarvavasamkaryai dheemahi
tanno nityah prachodayaat
sarvavasamkaryai dheemahi
tanno nityah prachodayaat
ஓம் பகமாலிணி
வித்மஹே
சர்வ வசங்கர்யை தீமஹி
தன்னோ நித்ய ப்ரசோதயாத்
சர்வ வசங்கர்யை தீமஹி
தன்னோ நித்ய ப்ரசோதயாத்
Bagala Devi
Gayatri பகளாதேவி காயத்ரி
Om aim
bhagalaamukhee vidmahe
Om kleem Gaamdheswaree dheemahi
tanno sowh tamdah prahleem prachodayaat
Om kleem Gaamdheswaree dheemahi
tanno sowh tamdah prahleem prachodayaat
ஓம் ஐம்
பகளாமுகீ வித்மஹே
ஓம் க்ளீம் காந்தேஸ்வரீ தீமஹி
தன்னோ ஸௌஹ் தந்தஹ் ப்ரஹ்லீம் ப்ரசோதயாத்
ஓம் க்ளீம் காந்தேஸ்வரீ தீமஹி
தன்னோ ஸௌஹ் தந்தஹ் ப்ரஹ்லீம் ப்ரசோதயாத்
Om
kulakumaarai vidmahe
peetaambaraayai dheemahi
tanno Bhagalaa prachodayaat
peetaambaraayai dheemahi
tanno Bhagalaa prachodayaat
ஓம்
குலகுமாரை வித்மஹே
பீதாம்பராயை தீமஹி
தன்ன: பகளா ப்ரசோதயாத்
பீதாம்பராயை தீமஹி
தன்ன: பகளா ப்ரசோதயாத்
Bagala Mukhi
Gayatri – பகளாமுகி காயத்ரி
Om
bhagalaamukhyai cha vidmahe
sadambinyai cha dheemahi
tanno deva prachodayaat
sadambinyai cha dheemahi
tanno deva prachodayaat
ஓம்
பகளாமுக்யை ச வித்மஹே
சதம்பின்யை ச தீமஹி
தன்னோ தேவ ப்ரசோதயாத்
சதம்பின்யை ச தீமஹி
தன்னோ தேவ ப்ரசோதயாத்
Om
brahmaastraaya vidmahe
Mahaasthambhini dheemahi
tanno Bhagalaa prachodayaat
Mahaasthambhini dheemahi
tanno Bhagalaa prachodayaat
ஓம்
ப்ரஹ்மாஸ்த்ராய வித்மஹே
மஹாஸ்தம்பிணி தீமஹி
தன்னோ பகளா ப்ரசோதயாத்
மஹாஸ்தம்பிணி தீமஹி
தன்னோ பகளா ப்ரசோதயாத்
Om
mahaadevyai cha vidmahe
Bhagalaamukhi cha dheemahi
tanno Astrah prachodayaat
Bhagalaamukhi cha dheemahi
tanno Astrah prachodayaat
Om Naaraayanyai vidmahe
Durgaayai cha dheemahi
tanno kenee prachodayaat
ஓம் நாராயண்யை வித்மஹே
துர்காயை ச தீமஹி
தன்னோ கேணீ ப்ரசோதயாத்
Durgaayai cha dheemahi
tanno kenee prachodayaat
ஓம் நாராயண்யை வித்மஹே
துர்காயை ச தீமஹி
தன்னோ கேணீ ப்ரசோதயாத்
Durga Gayatri துர்கா காயத்ரி
Om Kaatyaayanaaya vidmahe
kanyaakumaari dheemahi
tanno Durgih prachodayaat
kanyaakumaari dheemahi
tanno Durgih prachodayaat
ஓம் காத்யாயனாய வித்மஹே
கண்யாகுமாரி தீமஹி
தன்னோ துர்கி: ப்ரசோதயாத்
கண்யாகுமாரி தீமஹி
தன்னோ துர்கி: ப்ரசோதயாத்
Soolini Durga Gayatri
Om Jwaalaamaalini vidmahe
Mahaa Soolini dheemahi
tanno Durgaah prachodayaat
Mahaa Soolini dheemahi
tanno Durgaah prachodayaat
Om dhum Jwaalaamaalini vidmahe
MahaaSoolini dheemahi
tanno Durgaah prachodayaat
MahaaSoolini dheemahi
tanno Durgaah prachodayaat
Om Jwaalaamaalini vidmahe
Mahaashoolini dheemahi
tanno Durgaa prachodayaat
Mahaashoolini dheemahi
tanno Durgaa prachodayaat
சூலினி துர்கா காயத்ரி
ஓம் ஜ்வாலாமாலினி வித்மஹே
மஹாசூலினி தீமஹி
தன்னோ துர்கா ப்ரசோதயாத்
ஓம் ஜ்வாலாமாலினி வித்மஹே
மஹாசூலினி தீமஹி
தன்னோ துர்கா ப்ரசோதயாத்
ஓம் தும் ஜ்வாலாமாலினி வித்மஹே
மஹாசூலினி தீமஹி
தன்னோ துர்க: ப்ரசோதயாத்
மஹாசூலினி தீமஹி
தன்னோ துர்க: ப்ரசோதயாத்
ஓம் ஜூவாலாமாலினி வித்மஹே
மஹாசூலினி தீமஹி
தன்னோ துர்கா ப்ரசோதயாத்
மஹாசூலினி தீமஹி
தன்னோ துர்கா ப்ரசோதயாத்
Gowri Gayatri கௌரீ காயத்ரி
Om Swabhaakaayai vidmahe
Kaamamaalinyai dheemathi
tanno Gowri: prachodayaat
Kaamamaalinyai dheemathi
tanno Gowri: prachodayaat
ஓம் ச்வபாகாயை வித்மஹே
காமமாலினை தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
காமமாலினை தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Om Mahaadevyai cha vidmahe
Rudrapathnyai cha dheemahi
tanno Gwreeh prachodayaat
ஓம் மஹாதேவ்யை ச வித்மஹே
ருத்ரபத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Rudrapathnyai cha dheemahi
tanno Gwreeh prachodayaat
ஓம் மஹாதேவ்யை ச வித்மஹே
ருத்ரபத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Om Ganaambikaayai vidmahe
Mahaatapaayai dheemahi
tanno Gowreeh prachodayaat
ஓம் கணாம்பிகாயை வித்மஹே
மஹாதபாயை தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Mahaatapaayai dheemahi
tanno Gowreeh prachodayaat
ஓம் கணாம்பிகாயை வித்மஹே
மஹாதபாயை தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Om Swabhaagyadaayai vidmahe
Kaamamaalaaya dheemahi
tanno Gowreh prachodayat
ஓம் சௌபாக்யதாயை வித்மஹே
காமமாலாய தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Kaamamaalaaya dheemahi
tanno Gowreh prachodayat
ஓம் சௌபாக்யதாயை வித்மஹே
காமமாலாய தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Om Sohamsa vidmahe
Paramahamsaaya dheemahi
tanno Gowreeh prachodayaat
ஓம் ஸோஹம் ச வித்மஹே
பரமஹம்ஸாய தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Paramahamsaaya dheemahi
tanno Gowreeh prachodayaat
ஓம் ஸோஹம் ச வித்மஹே
பரமஹம்ஸாய தீமஹி
தன்னோ கெளரீ: ப்ரசோதயாத்
Kameswari Gayatri காமேஸ்வரி காயத்ரி
Om kleem Tripuradevai cha
vidmahe
Kameswaryeicha dheemahi
tanna: Klinne prachodayat
Kameswaryeicha dheemahi
tanna: Klinne prachodayat
ஓம் க்லீம் த்hpபுரதேவ்யை ச வித்மஹே
காமேச்வர்யை ச தீமஹி
தன்னோ க்லிண்ணே ப்ரசோதயாத்
காமேச்வர்யை ச தீமஹி
தன்னோ க்லிண்ணே ப்ரசோதயாத்
Om Kameswaryei vidmahe
Nityaklinnaaya dheemahi
tanno Nityah prachodayaat
ஓம் காமேஸ்வர்யை வித்மஹே
நித்யக்லின்னாய தீமஹி
தன்னோ நித்யா: ப்ரசோதயாத்
Nityaklinnaaya dheemahi
tanno Nityah prachodayaat
ஓம் காமேஸ்வர்யை வித்மஹே
நித்யக்லின்னாய தீமஹி
தன்னோ நித்யா: ப்ரசோதயாத்
Posted
by Swayamvaraparvathi
Tripura Sundari Gayatri திரிபுர சுந்தரி காயத்ரி
Om Aim Tripuradevyai vidmahe
kleem kameswaryai dheemahi
sowh tannah klinne prachodayaat
kleem kameswaryai dheemahi
sowh tannah klinne prachodayaat
ஓம் ஐம் திரிபுரதேவ்யை வித்மஹே
க்ளீம் காமேஸ்வர்யை தீமஹி
சௌஹ் தன்னஹ் க்ளீன்னே ப்ரசோதயாத்
க்ளீம் காமேஸ்வர்யை தீமஹி
சௌஹ் தன்னஹ் க்ளீன்னே ப்ரசோதயாத்
Om Aim Tripuradevi vidmahe
kleem Kameswaree cha dheemahi
sowh tannah klinna prachodayaat
ஓம் ஐம் திரிபுரதேவி வித்மஹே
க்ளீம் காமேஸ்வாரீ ச தீமஹி
சௌஹ் தன்னஹ் க்ளின்னே ப்ரசோதயாத்
kleem Kameswaree cha dheemahi
sowh tannah klinna prachodayaat
ஓம் ஐம் திரிபுரதேவி வித்மஹே
க்ளீம் காமேஸ்வாரீ ச தீமஹி
சௌஹ் தன்னஹ் க்ளின்னே ப்ரசோதயாத்
Om Aim Tripuraadevi vidmahe
Sowh sakteswaree cha dheemahi
tannah Saktih prachodayaat
Sowh sakteswaree cha dheemahi
tannah Saktih prachodayaat
ஓம் ஐம் திரிபுராதேவி வித்மஹே
சௌஹ் சக்தீஸ்வாரீ ச தீமஹி
தன்ன: சக்தி: ப்ரசோதயாத்
சௌஹ் சக்தீஸ்வாரீ ச தீமஹி
தன்ன: சக்தி: ப்ரசோதயாத்
Om vaakbhaveswari vidmahe
Kameswaree cha dheemahi
tanno saktih prachodayaat
ஓம் வாக்பவேஸ்வரி வித்மஹே
காமேஸ்வரீ ச தீமஹி
தன்ன: சக்தி: ப்ரசோதயாத்
Kameswaree cha dheemahi
tanno saktih prachodayaat
ஓம் வாக்பவேஸ்வரி வித்மஹே
காமேஸ்வரீ ச தீமஹி
தன்ன: சக்தி: ப்ரசோதயாத்
Om Kleem Tripuraadevi vidmahe
Kameswaree cha dheemahi
tannah Klinne prachodayaat
ஓம் க்ளீம் திhpபுராதேவி வித்மஹே
காமேஸ்வரீ ச தீமஹி
தன்ன: க்ளிண்ணே ப்ரசோதயாத்
Kameswaree cha dheemahi
tannah Klinne prachodayaat
ஓம் க்ளீம் திhpபுராதேவி வித்மஹே
காமேஸ்வரீ ச தீமஹி
தன்ன: க்ளிண்ணே ப்ரசோதயாத்
Bala Tripura Sundari Gayatri
Om Tripurasundari vidmahe
Kameswari cha dheemahi
tanno Baalaa prachodayaat
Kameswari cha dheemahi
tanno Baalaa prachodayaat
பால திரிபுர சுந்தரி காயத்ரி
ஓம் திருபுரசுந்தரி வித்மஹே
காமேஸ்வரீ ச தீமஹி
தன்னோ பாலா ப்ரசோதயாத்
ஓம் திருபுரசுந்தரி வித்மஹே
காமேஸ்வரீ ச தீமஹி
தன்னோ பாலா ப்ரசோதயாத்
Chandeeswari Gayatri சண்டீஸ்வரி காயத்ரி
Om Chamdeeswaree cha vidmahe
mahaadevi cha dheemahi
tannah chandee prachodayaat
mahaadevi cha dheemahi
tannah chandee prachodayaat
ஓம் சண்டீஸ்வரி ச வித்மஹே
மஹாதேவீ ச தீமஹி
தன்ன: சண்டீ ப்ரசோதயாத்
மஹாதேவீ ச தீமஹி
தன்ன: சண்டீ ப்ரசோதயாத்
Om Abjahastaaya vidmahe
Gowree siddhaaya dheemahi
tannah chandee prachodayaat
Gowree siddhaaya dheemahi
tannah chandee prachodayaat
ஓம் அப்ஜஹஸ்தாய வித்மஹே
கெளரீஸித்தாய தீமஹி
தன்ன: சண்டீ ப்ரசோதயாத்
கெளரீஸித்தாய தீமஹி
தன்ன: சண்டீ ப்ரசோதயாத்
Om Pisaachadhwajaayai
vidmahe
soolahastaayai dheemahi
tanno Kaali prachodayaat
soolahastaayai dheemahi
tanno Kaali prachodayaat
ஓம் பிசாசத்வஜாயை வித்மஹே
சூலஹஸ்தாயை தீமஹி
தன்னோ காளீ ப்ரசோதயாத்
சூலஹஸ்தாயை தீமஹி
தன்னோ காளீ ப்ரசோதயாத்
Om Chaamundeswarai vidmahe
Chakradhaarinyai dheemahi
tannah Chaamundi prachodayaat
ஒம் சாமுண்டேஸ்வர்யை வித்மஹே
சக்ரதாரிண்யை தீமஹி
தன்ன: சாமுண்டி: ப்ரசோதயாத்
Chakradhaarinyai dheemahi
tannah Chaamundi prachodayaat
ஒம் சாமுண்டேஸ்வர்யை வித்மஹே
சக்ரதாரிண்யை தீமஹி
தன்ன: சாமுண்டி: ப்ரசோதயாத்
ஜானகி காயத்ரி சீதா காயத்ரி Janaki
Gayatri Seetha Gayatri
Om Ayonijaayai cha vidmahe
Raamapatnyai cha dheemahi
tannah Seetaa prachodayaat
Raamapatnyai cha dheemahi
tannah Seetaa prachodayaat
ஓம் அயோநிஜாயை ச வித்மஹே
ராமபத்ன்யை ச தீமஹி
தன்ன: சீதா ப்ரசோதயாத்
ராமபத்ன்யை ச தீமஹி
தன்ன: சீதா ப்ரசோதயாத்
Om Janakajaayai vidmahe
Raamapriyaayai dheemahi
tanno Seetaa prachodayaat
Raamapriyaayai dheemahi
tanno Seetaa prachodayaat
ஓம் ஜனகஜாயை வித்மஹே
ராமபிரியாயை தீமஹி
தன்னோ சீதா ப்ரசோதயாத்
ராமபிரியாயை தீமஹி
தன்னோ சீதா ப்ரசோதயாத்
Om Mahaadevyai cha vidmahe
Raamapatnyai cha dheemahi
tannah Seetaa prachodayaat
ஓம் மஹாதேவ்யை ச வித்மஹே
ராமபத்ன்யை ச தீமஹி
தன்ன: சீதா ப்ரசோதயாத்
Raamapatnyai cha dheemahi
tannah Seetaa prachodayaat
ஓம் மஹாதேவ்யை ச வித்மஹே
ராமபத்ன்யை ச தீமஹி
தன்ன: சீதா ப்ரசோதயாத்
Om Vaakdevyeicha vidmahe
Virinchipatneyei cha dheemahi
tanno Vaaneeh prachodayaat
Virinchipatneyei cha dheemahi
tanno Vaaneeh prachodayaat
Om Vaakdevyeicha vidmahe
Brahmapatneyei cha dheemahi
tanno Vaaneeh prachodayaat
Brahmapatneyei cha dheemahi
tanno Vaaneeh prachodayaat
Om ye ye sarvapriyavaak vidmahe
preem Vaageesvari dheemahi
tannah Sakthih prachodayaat
preem Vaageesvari dheemahi
tannah Sakthih prachodayaat
Om aim vaagdevyei cha vidmahe
kaamaraajaaya dheemahi
tanno Devee prachodayaat
kaamaraajaaya dheemahi
tanno Devee prachodayaat
Om saraswathyeicha vidmahe
brahmapathnei cha dheemahi
tanno Devee prachodayaat
brahmapathnei cha dheemahi
tanno Devee prachodayaat
Om Vaageeshwaryei cha vidmahe
Brahmapathnei cha dheemahi
tanno Vaanee prachodayaat
சரஸ்வதி காயத்ரி
Brahmapathnei cha dheemahi
tanno Vaanee prachodayaat
சரஸ்வதி காயத்ரி
ஓம் சரஸ்வத்யை ச வித்மஹே
பிரஹ்ம பத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ வாணீ: ப்ரசோதயாத்
பிரஹ்ம பத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ வாணீ: ப்ரசோதயாத்
ஓம் வாக்தேவ்யை ச வித்மஹே
பிரஹ்மபத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ வாணீ: ப்ரசோதயாத்
பிரஹ்மபத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ வாணீ: ப்ரசோதயாத்
ஓம் யேயே சர்வபிரியவாக் வித்மஹே
ப்ரீம் வாகீஸ்வரீ தீமஹி
தன்ன சக்தி: ப்ரசோதயாத்
ப்ரீம் வாகீஸ்வரீ தீமஹி
தன்ன சக்தி: ப்ரசோதயாத்
ஓம் சரஸ்வத்யை ச வித்மஹே
பிரஹ்ம பத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத்
பிரஹ்ம பத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத்
ஓம் ஐம் வாக்தேவ்யை ச வித்மஹே
காமராஜாய தீமஹி
தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத்
காமராஜாய தீமஹி
தன்னோ தேவீ ப்ரசோதயாத்
ஓம் வாகீஸ்வர்யை ச வித்மஹே
பிரஹ்ம பத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ வாணீ ப்ரசோதயாத்
பிரஹ்ம பத்ன்யை ச தீமஹி
தன்னோ வாணீ ப்ரசோதயாத்